Gevulde frambozen

Gevulde frambozen

Wat doe je als je frambozen en mascarpone over hebt van het recept van gisteren? Simpel: vul elke framboos met een likje mascarpone, leg ze op een bordje en rasp er wat pure chocolade overheen. Met dank aan mijn vriendin Gerda voor de tip!

Ik moet wel even iets kwijt over tussendoortjes. Je bent al gauw geneigd om dit soort lekkere hapjes even tussen twee maaltijden te eten. Dat kan best een keer, maar wees voorzichtig als je af wilt vallen. De meest effectieve manier om je lichaam in een toestand van vetverbranding te houden is maximaal drie keer per dag eten. Hierdoor hou je de insulinespiegel laag en wordt er geen vet opgeslagen. Dit is ook de reden waarom periodiek vasten helpt tegen insuline-resistentie. Overgewicht is namelijk geen kwestie van te veel calorieën, maar van te veel insuline. Dus wil je deze frambozen proberen eet ze dan aansluitend aan de maaltijd. Bij het ontbijt bijvoorbeeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *